Egy Lány Blogja

A legújabb divat, sztárokról való cikkek, és minden amit egy tini tudni szeretne.

81.rész

**Zayn Szemszöge**

Egy nagy barom vagyok,hogy ihattam ennyire le magam.Az első amikor felhívtam azt a lányt a lakosztályomba és lefeküdtem vele muszály volt szörnyen kívántam nem a lányt ha nem a szeretkezést,de nem volt olyan mint Jenny-vel.Jenny-nek tagadtam mindent megint átvertem mart a lelki ismeret furdalás.És ez a pincérnő ennyit inni nem tudom hogy tudtam.

Tegnap néztem Jenny koncertjét,folyamatosan mosolygott mint akinek nem áll romokban a magán élete,vagy tényleg lezárt ügynek vesz engem.Amit Miley-val elő adott fantasztikus volt a koreográfia a hangja csodálatos volt és az összes többi is.Amikor énekelte hallatszott a hangjában a sok düh és méreg amit irántam érez,az egész aréna tombolt király volt ilyen bulit mi sohasem tudnánk csinálni.Most kiderült hogy nagyon de nagyon szerelmes vagyok Jenny-be,tegnap visszarepültem Olaszországba és folytattuk a turnét.A Carters-ek támadnak engem joggal meg is érdemlem hogy támadnak.Most ülünk a turnébuszi nappaliban a srácokkal és nézzük Jenny amint épp egy rádiós műsorban beszélget,gyönyörű volt mindig mosolygott és nevetett kedves volt bármiről kérdezték.

-Tegnap kijött egy elég érdekes cikk.-mondta a műsorvezető.

-Igen.-bólintott mosolyogva.

-Nem kell róla beszélned ha nem akarsz,csak a hallgatókat nyugtatnád meg.-mondta műsorvezető.

-Nyugodtan,annyi volt ez az egész és igen igaz mind amit leírt az újság.Tegnap reggel közöltem vele a véleményem és nekem ez az egész nem lezárt úgy.Majd a turné végén meglátjuk mi lesz.-mondta nyugodtan.

-Hogy hogy a turné végén?-kérdezte.

-Mert miközben a szobámban sírtam rájöttem hogy több száz ember dolgozik az arénában mert én kiadtam két albumot.Az anyukám feladta miattam a munkáját,Mandy-nek köszönhetem hogy lettem valaki a zeneiparban.És rájöttem nem hagyhatom őket cserben csak azért mert van egy ember aki nem tudja mit jelent a hűség szó és az alázatosság az nem érdemli meg hogy sírni lásson.Nem adom meg egyik szeretőjének sem az az örömöt hogy engem összetörve lássanak.Velem van az anyukám,Miley,Alexis,Justin,Cody,Mandy nem fogok padlóra kerülni miatta.-mondta nyugodtan nekem ezek a szavak a szívembe nyilallnak.

-Nagyon bölcs gondolat.-mondta elismerően a műsorvezető.

-Köszönöm.-bólintott Jenny.

-Tegnapi koncerten Miley-val a Can't be Tamed-et adtátok elő,fantasztikus volt.-mondta a műsorvezető.

-Köszönöm.-mondta mosolyogva Jen.

**Jenny Szemszöge**

**2 hónappal később**

Ma van az American Music Awards ahova Zayn-nel kéne mennem,de Miley-val megyek.Két hónap alatt nem is beszéltem Zayn-nel egy szót sem,jól átgondoltam mindent és... nem jutottam semmire csak arra hogy szeretem.Zayn küldött nekem csokikat,rózsa csokrot,leveleket,üzeneteket.Egyre sem reagáltam,a kamerába folyamatosan mosolyogtam nem mutatva hogy fáj.Ebben mentem:

sdfgh

Épp szálltunk ki Miley-val a limuzinból és elkezdtek kattogni a fényképezőgépek.Megláttam a fiúkat a vörös szönyegen erősnek kellett lennem.Zayn körbe nézett majd rám nézett és óvatos mosolyra húzta a száját.Nagyban pózolgattam az összes sztárral,beszélgettünk majd leültünk a díjkiosztó gálára.Így ültünk:

Liam Harry Alexis Miley Én Zayn Niall Louis

Teljesen összehúztam magam Zayn mellett egyenesen ülve Miley-val néztem a színpadot rengeteg díjért vagyok jelölve.

-És a legjobb női karakter nem más mint:Jennifer Carter!!!-üvöltötte Bridgit Mendler majd Miley megölelt a mindenki más megtapsolt.Felmentem a színpadra átvettem a díjat és a borítékot amiben a legjobb férfi karakter van.Bridgit lement a színpadról.

-Köszönöm szépen ezt a díjat és főként a rajongóimnak hogy szavaztak rám.Köszönöm,szeretlek titeket!-mosolygtam.

-A legjobb férfi karakter nem más mint Adam Sandler.-üvöltöttem mire hatlamas üdvrivalgás következett.Majd lejöttem a színpadról.

-És a legtöbb albumot eladó női énekes nem más mint:Jennifer Carter.-üvöltött Justin.Felmentem átvettem a díjat.

-Kedven sorozat karakter nem más mint:Jennifer Carter.-üvöltött Cody.Felmentem átvettem a díjat.Zayn óvatosan bólintott mikor visszaültem mellé.

-A legkreatívabb videóklip nem mást mint:Jennifer Carter& The Scene A Year Without Rain.-üvöltött Demi.Felmentem átvettem.

-A kedvenc banda nem más mint:Jennifer Carter& The Scene.-üvöltött Miley.

-Igenn.-suttogtam halkan.Felálltam indultam volna felfelé rá néztem a fiúkra nagyban tapsoltak oda néztem Zayn-re egyet közelebb léptem hozzá és megcsókoltam.A mézédes puha ajkaira tapadt az én ajkam.Szétváltunk rámosolygtam majd felmentem a színpadra,megköszöntem a díjat kiosztottam én is egy díjat majd lejöttem.

-Kösz Jen,nem mi lettünk az kedvenc banda.-tette hogy megsértödött Harry majs elröhögte magát.Miközben mentünk ki Zayn kezére kulcsoltam a kezem mire kérdőn rám nézett és megcsókolt.

-Imádlak titeket de megállítjátok a forgalmat.-nevetett Alexis.A díjakat alig bírtam el.Zayn ment volna a fiúk után vissza a szállodájukba.

-Nem,te jössz velem.-mondtam majd utánam jött beszálltunk.Kiszálltunk a szállodámnál a többiek mentek bulizni és kézen fogva Zayn-nel útat tötve magunkban mentünk fel a szobámba.És rögtön megcsókolta a derekamra tette a kezét közelebb húzott magához.

-Ez azt jelenti hogy ki békülünk?-kérdezte és összedöntötte a homlokunkat.

-Igen.-suttogtam.

-Nem bírom tovább nélküled.-ölelt meg,nekem kicsordult egy könny a szememből ahogy láttam neki is.

-Nagyon szeretlek és megígérem soha többet semmilyen nő nem lesz az életemben rajtad kívül.Három fontos nő van és lesz az életemben.Anya,te,és majd a kislányunk.-mondta mire elmosolyodtam.

-Nélküled nem tudok élni soha nem hagyj el vagy megölöm magam esküszöm.És mindent elfogok mondani nekem mert nem akarom hogy legyenek tiktaink.Boldoggá akarlak tenni,soha sem akarnám hogy szomorú legyél bármit megadok neked csak maradj velem és bocsáss meg.Bármi kell nekem szólj bármi bajod van nekem mondd ne másnak én vagyok a férjed.-húzta fel a kezemre a gyűrűt.

-Nem akarom hogy csak a férjed legyek úgyhogy,barátok,testvérek,házasok...örökké.-mondta majd megcsókolt.

-Megbocsátasz?-kérdezte csillogó szemekkel.

-Igen.-mondtam ki.Mire megcsókolt és megölelt.

-Nagyon szeretlek.-mondta majd megcsókolt.

-Én is nagyon szeretlek.-mondtam majd visszacsókoltam,egymás karjában elaludtunk.Éreztem hogy szeret,éreztem hogy meg fog változni és hűséges lesz,és együtt leszünk....örökké.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 13
Heti: 91
Havi: 753
Össz.: 181 055

Látogatottság növelés
Oldal: Zayn Malik Blog (81.rész)
Egy Lány Blogja - © 2008 - 2024 - egytiniblog.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »