Egy Lány Blogja

A legújabb divat, sztárokról való cikkek, és minden amit egy tini tudni szeretne.

73.rész

Reggel megérkeztünk California-ba,leszálltunk,rengeteg rajongó volt ott,autogrammokat osztogattam,képeket csináltam a rajongókkal,meg persze Justin is meg Cody is.A hotelba tartottunk,majd megérkeztünk ott is rengetegen voltak Zayn-nel Viberen chateltem,holnap megyünk az új számom videóklipjét elkészíteni A Year Without Rain-t.Bementünk a hotelbe,persze nem maradt el a rajongókkal való képkészítés.Felmentünk a lakosztályomba Dave-vel testőröm imádom.Majd miután megbizonyosodott róla hogy nem eshet bajom,lefürödtem,és felvettem ezt mivel október van és kicsit hideg van.

asdfgh

Elmentünk az arénába próbálni,közben Cody és Justin hülyéskedtek valamin mindig nevettünk közben Zayn-nel chateltem.Nagyon jó volt a próba,anya és Pattie nagyon jó barátnők lettek.The Scene,benne van Joey,Ethan,Dane,Greg.Hosszú próba után amit nagyon élveztem mentem öltözni,jött velem a fodrászom aki a sminkesem is,stylistom felöltöztetett,begöndörítették a hajam,fehér fekete-füstös smink,átlászó szájfény,púder.Beénekeltem ma-ma-ma,kö-kö-kö-vel.

sdfgh

Írtam Zayn-nek hogy megyek a színpadra este beszélünk.

Elsőnek a Tell Me Something I Don't Know-val kezdtem.Lehajtott fejjel körbe álltunk és megfogtuk egymás kezét.

-Kedves Isten!Köszönjük hogy épségben eljutattál minket ide.Köszönjük hogy felléphetünk itt,reméljük mosolyt csalhatunk az emberek arcára.-mondta Pattie.Egymásra tettük a kezeinket.

-We Own The Night!-üvöltöttük.Sok sikert kívántak,anyáél megpusziltak a fiúk a bandám felfutott a színpadra én felálltam arra bigyóra ami felvisz a színpadra pár másodperc múlva a színpadon álltam a díszköves Jenny feliratú mikrofonommal a kezemben.

**Zayn Szemszöge**

Turnébuszban vagyunk,most kezdődik Jenny első koncertje olyan rossz hogy nem lehetek mellette hogy biztassam.

-Srácok rakjátok a MTV-re Jen-nek most van a koncertje.-huppantam le a nappaliban Loui oda kapcsolt.Mindenki a TV-re szegezte a szemét.Egyszer csak meglátjuk a csápoló karokat,a tömött arénát,és végül egy gyönyörű éneklő lányt ő Jen.Gyönyörű volt,barna haja rá omlott a vállára barna szemével pásztázta a sorokat,közben gyönyörű hangján énekelt.

-Azt a rohadt!-mondta Niall teliszájjal én vigyorogva néztem a TV-t.

-Még a végén leköröz minket.-mondta csodálkozva Harry.Jenny most énekelte a Naturally-t.Mi csak csodálkozva én csak vigyorogva meredtem a TV-re.

**Jenny Szemszöge**

Nagyon király volt a koncert,megköszöntem a rajongóknak hogy felléphettem és hogy eljöttek dobtam egy puszit majd lejöttem.Justin is énekelt pár számot.Lejöttem anyáék megölelgettek hogy milyen ügyes voltam.Felhívtam Zayn-t miután átöltöztem,és a hotelbe tartottunk.

-Na milyen voltam?-kérdeztem vigyorogva.

-Ha bővebben kifejtem beszélünk még jó pár óráig,egy szóval csodálatos.-bókolt.

-Aranyos vagy.-mondtam,közben az autóban Justin szivószálall felszívta a cukrokat.

-Hiányzol..-mondta halkan.

-Nekem is te..-halkultam el.

-Szeretlek.-mondtam mosolyogva.

-Én is nagyon szeretlek.-mondta.Majd elköszöntünk,a hotel éttermében megvacsoráztunk,felmentem,megfürödtem,fogat mostam,hajat mostam,Zayn-nel kamoztunk,majd lefeküdtem aludni.

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 63
Tegnapi: 29
Heti: 164
Havi: 788
Össz.: 180 278

Látogatottság növelés
Oldal: Zayn Malik Blog (73.rész)
Egy Lány Blogja - © 2008 - 2024 - egytiniblog.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »