Egy Lány Blogja

A legújabb divat, sztárokról való cikkek, és minden amit egy tini tudni szeretne.

**3 hónappal később**

Fantasztikus volt az a két hét Hawaii-n.Csak kettesben voltunk,mindent megbeszéltünk,és azt is hogy szeretnénk egy kisbabát.De csak mi ketten tudjuk.Miután hazajöttünk minden a régi lett,csak hogy erőssebb köztünk a kötelél mint bármikor máskor.Visszamentem a kórházba dolgozni,Jess  átküldi a papírokat bemásolja én meg elvégzem az ő papírmunkáit.Szóóval én csak otthon dolgozom,de talán majd vissza megyek.Meg modellkedem,folytatom a sorozatot.Épp a nappaliban ülök és nézem a fiúk interjúját.

 

-Zayn,mi történt pár hónappal ezelőtt?Mert egyikötők sem nyilatkozott még az ügyben.-mondta műsorvezetős.

-Hosszú,és értelmetlen történet.-mondta Zayn.

-Van időnk.-bólintott a műsorvezető.

-Az első eset igaz,és nagyon szégyellem magam miatta.A második nem igaz,életemben nem láttam azt a nőt...-mondta Zayn.

-Amikor meglátta a cikket belevágott egyet a szálloda falába hpgy én 3 szobával arrébb is éreztem.Zayn-nek eltört a csuklója,a szálloda fala megrepedett.-mondta Harry.

-Igen,és amikor mentem Jenny-hez hogy beszéljük meg,de akkor már nagyon haragudott és tudomásomra adta hogy nem akar látni.-mondta Zayn kiss híján elcsuklott a hangja nekem potyogtak a könnyeim,visszaemlékesztem milyen szörnnyű érzés volt amikor Zayn-nel nem beszéltünk két hónapig.Utána beszélgettek az albumról.Fél óra múlva Zayn hazajött.Rögtön megöleltem és megcsókoltam.

-Ne haragudj rám.-potyogtak a könnyei.

-Nem haragszom.-öleltem meg.Leültünk a nappaliban.

-Annyira hülye vagyok,nem érdemelek meg.Annyi fiú szerelmes beléd akik sose bántanának meg.És én?Mindig bántalak.-mondta és folytak a könnyek az arcán.

-Nekem hozhatsz bárkit,én csak magam mellett akarlak tudni.Ki tudja hányan vannak beléd esve?És belém?Mutassuk meg nekik hogy mi kitartunk egymás mellett.Az első év a legnehezebb de egyre könnyebb lesz.Na,tudod hogy szeretlek.-mondtam és közelbújtam hozzá,láttam egy kis mosolyt az arcán.

-Én is nagyon szeretlek.-csókolt meg.Ettünk,nem volt valami jó kedve,szomorú volt.Fürdés után,befeküdtem mellé.Megcsókolt.A kezei egyre lejjebb csúsztak,megállapodtak a derekamnál,közelebb húzott magához.Faltuk egymás ajkait,óvatosan megszabadított a ruháktól.Fehérneműtől is,végig csókolta a nyakamat amelyet apró nyögésekkel díjaztam,majd viszonosztam.Megszabadultunk a fehérneműtől             miután megtörtént,zilálva váltak el egymástól ajaink.

-Szeretlek.-mondtam.

-Én is nagyon szeretlek.-csókolt meg.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 19
Tegnapi: 22
Heti: 165
Havi: 959
Össz.: 181 261

Látogatottság növelés
Oldal: Zayn Malik Blog (88.rész)
Egy Lány Blogja - © 2008 - 2024 - egytiniblog.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »