Egy Lány Blogja

A legújabb divat, sztárokról való cikkek, és minden amit egy tini tudni szeretne.

57.rész

Hihetetlenül elaludtunk,fél óránk volt kész lenni,ami Zayn-nek a haja elkészítésére kell.Gyorsan kivasaltam a hajam felfogtam copfba,megmosakodtam,fogmosás,és ezt vettem fel:

wffvg3

Reggeli kávét,piritos bekaptuk és futottunk az autóhoz.Zayn bepattant a volán mögé,én beszálltam mellé,bekötöttük magunkat.Persze,paparazzi hadsereg sem maradhatott le követtek minket egy fekete busszal.

Majd a helyszínen kastélynál,találkoztunk anyáékkal.Gyönyörű vol,sziklakert,teli virágokkal,megmutatta a belsejét a tulajdonos.Nekünk tetszett ezt választottuk ki,mentünk a nyomdába ahol megnéztük a meghívókat,leadtuk a dátumot,időpontot,helyszínt.

Elköszöntünk,elmentünk egy étterembe,ahol a srácokkal és a lányokkal találkoztunk.

Megláttuk őket,majd leültünk.Amy olyan fintorral nézet rám..na mind1.Nagyban beszélgettem Eleanor-ral a meghívó színéről-betűtípusról.

Majd megjött az étel,evés közben mindenki-mindenkivel beszélgetett kivéve Amy.

Megettük,közben mindekire rájött a röhögögörcs én és Danielle alig kaptunk levegőt.A fiúkkal hallgattuk Louis hülyeségeit.Majd elköszöntünk,Zayn-nel elindultunk a plázába előbb Zayn-nel kezdtünk mivel ő gyorsabban választ magának ruhát.Bementünk a férfi ruhaüzletbe.

-Akkor mivel kezdünk?-kérdezte majd körbe nézett.

-Fehérnemű,nadrág,póló-ing,pulóver-jeki,cipő.Alulról felfelé.-mondtam és elindultunk a boxerekhez.

Vettünk fehér-feketéből 5-5,és egy szivecskéset (:D).Trikó fehér-fekete 5-5.Nadrág fehéret,vajszínűt,feketét,farmert,sortot feketét-fehéret,vajszínűt mindegyikből kettőt.Pólóból,Jack Wills,Nike-Puma-Adidas,Obey,egyszínű pólókat vettünk mindegyikból 2 különbözőt.Pulóver,sport jeckit vettünk több színbe,meg sima kardigánt egyszínűket,majd pár kapucnis Jack Will-eset.Cipő,nike hosszított szárúból két színűt,majd két papucsot kifizettük és mentünk a női boltokba.

Persze legjobba a fehérnemű vásárlás tetszett.Fekete-fehéret-rózsaszín-lilát-piros vettünk.Ezt mind Zayn választotta.Majd mentünk a pólókhoz,félvállasat,fodrosat,egyszerűt minden színben.Sortok fehér rózsaszín,lila és fekete meg farmer sortot is vettünk.Szoknya fehér lila és farmer mini szoknya.Meg kettő nyári ruhát.Pulover kettöt,kettő kardigánt különböző színekbe.Cipő vettünk kettő nike-t,balerina cipőr,sarut.Majd mentünk,ékszerekhez vettem két nyakláncot három fülbevaló szettet.Kifizettük majd elmentünk fagyizni és haza.Beestünk az ajtón a rengeteg szatyorral.Beültem a nappaliba levágdosni a címkéket.Majd kész lettem fel mentem beraktam egy adag mosást és bekészítettem a következőt.

 Majd leültünk a nappaliba Zayn-nel,nyomott egy csókot a számra.Majd TV-ztünk,közben csókot nyomtam a szájára,visszacsókolt megfogta a derekam és az ölébe vett,majd kicsit elváltunk levegőét és elkezdtük nézni a híradót.

Cher Lloyd visszatért!Új albummal,rengeteg rajongóval.Alig várja hogy a One Direction-nel duettezzen.A riportot megtekinthetik honlapunkon.www.hollywoodnewinterview.com

-Miért nem montad?-kérdezte mérgesen karba font kézzel.

-Elakartam mondani.-mondta lesütött szemekkel.

-Megint kezdjük elölről?Veszekedések,félténykedkedés,szakítás?-soroltam miközben felidéztem a múltat.

-Nem,dehogy.-fordult felém hirtelen.

-De úgy néz ki.Mert hogy nem fog téged hagyni megint rád fog mászni.-mondtam.

-De nem hagyom magam,szeretlek ezen semmi sem változtat.-mondta és megfogta kezem.

Megcsörrent Zayn telefonja.Che Lloyd ki más?

-Nyomd ki,vagy én veszem fel és elküldüm meleg éghajlatokra.-mondtam.

-Kinyomom.-megfogta kinyomta.

Megint megcsörrent,megint Cher Lloyd.

-Ne hülyits engem!Döntsd el kit akarsz!-álltam fel idegesen.

-Tudod hogy csak téged szeretlek!Gyere ide!-tárta szét karjait.Megint megcsörrent a telefon,idegesen felmentem kiteregedtem,megfürödtem,hajat mosta,fogat mostam,egy fekete bő félvállas pólót vettem fel egy fekete franciabugyival.

Lekapcsoltam a villanyt és gondolkozni kezdtem.Pár perc múlva lépteket hallok.

-Jenny?Cicám?-hallottam Zayn andalító hangját.Felültem hótkorosan.Bemászott mellém nyomva egy csókot a számta.

-Szeretlek,csak a stúdióba leszünk együtt ott is a legkevesebbet.Mert túlságosan leköt hogy veled legyek.-mondta és hátulról átkarolt.

-Jó Éjt.-súgta a fülembe.

-Szép Álmokat,és én is szeretlek.-mondtam.Egy utolsó csókot nyomott az ajkaimra és ketten elindultunk az Álmok Birodalmába.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 13
Heti: 86
Havi: 748
Össz.: 181 050

Látogatottság növelés
Oldal: Zayn Malik Blog (57.rész)
Egy Lány Blogja - © 2008 - 2024 - egytiniblog.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »