Egy Lány Blogja

A legújabb divat, sztárokról való cikkek, és minden amit egy tini tudni szeretne.

86.rész

**7 hónappal később**

Rengeteg minden történt szép sorjában.

Turné:Utolsó állomás Madison Square Garden.Napok óta görcsben áll a gyomrom.Mindig megteltek az arénáim a koncerteimen de ez más ez egy legendás aréna.

Duett:Duetteztem a turné során:Taylor Swift (I knew you were trouble,We are never getting back together)Miley Cyrus (Can't be tamed,When i look at you,Party in the USA)One Direction (What makes you beautiful,One Thing)Justin Bieber(Be alright,boyfriend,as long as you love me)Demi Lovato (Skycaper),Nicole Scherczineger(Jai ho,Buttons,Hush hush),Shakira (Waka,waka,loca)

Magánélet:Zayn nagyon hűséges,tanult a hibáiból.Mindig chat-elünk,ajándékot küld,virágot,csoki,ékszert alig bírom megköszönni neki mindig azt mondja hogy többet is érdemlek.Mindent megbeszélünk,bármit csinálunk előtte megbeszéljük igen újra minden a régi talán jobb is.

Anya:Anyukámat 10 hónapon keresztül vittem magammal miden hova és segít mindenben és mellettem áll,mindig ott áll a backstage-ben és ott áll mellettem.

Időpont:2017.Március 30. van

Zayn:Minden hónapban kétszer találkozunk,egyszer ő valamikor én megyek.24 éves lett,hazamentem a szülinapjára és rólex órát ajándékoztam neki.

Tetkó:2 tetkóm van:egy hangjegy a bal kezemen a kisujjamnál és egy írat a a csuklómon "I love Zayn Malik Forever And Always"ezt nem rég csináltattam még nem látta senki anyáékon kívül,pont olyan a tetkó mint Zayn-é.

Apa:Mivel A year without rain-t megcsináltam spanyolba mert van nekem egy kis spanyol vér apa felől nagyon büszke rám mindenért amit elértem.

Második album:nem sokára a boltokban és csináljuk a videóklipeket.

Monte Carlo:Jövőre forgatjuk.

Wizards of Waverly place:újra forgatunk 45.résznél tartunk és amikor megyek haza London-ba folytatjuk.

Karácsony és Szilveszter:otthon anyáékkal és a fiúkkal töltöttem.

Alexis:Kiderült hogy London-i.Akkor még többet tudunk együtt lógni és bemutatom majd a többieknek.

The Scene:a nagy tesóim,szeretem őket ők az én bandám.

Mandy:Mintha a pótanyukám lenne,mindenben segít.Én mamának hívom.

Nagyszüleim:hónaponta látogatom őket,nagyon büszkék rám.

Amiket elértem:

Kiss&Tell (első albumom,ebből foggyott a legtöbb)

Dream Out Loud (ruhamárkám,rengeteg ruha fogy belőle nap mint nap)

Nicole By Opi (körömlakkmárkám,még a hírességek is ezt használják)

Kedvenc:énekes,színésznő,modell,karakter,banda címet kaptuk meg az évben.

Filmkészítési ajánlat:Monte Carlo,The Getaway,Spring Beakers.(pár év múlva kezdjük el forgatni)

Hotel Transylvania szinkronhang Mavis Dracula lányának a szinkron hangja vagyok már felvettük a hangot nem sokára megnézhető a mozikban.

Ma reggel boldogan,izgulva ébredtem.Ma jönnek a nagyszüleim,apa,Zayn szülei,tesvérei,a srácok,Nick,és a lányok.Ma este lesz az utolsó koncertem ezen a turnén,a második albumomról és éneklek pár számot.Nem sokára itt vannak a vendégek.A próba után megjöttek a srácok Zayn nyakába ugrottam.Itt a számlista:

1.A year without rain

2.I knew you were trouble(Taylor-ral)

3.One Thing (fiúkkal)

4.Be alright (Justin-nal)

5.Can't be tamed (Miley-val)

6.Round and round

7.As long as you love me (Justin-nal)

8.We are never ever getting back together (Taylor-ral)

9.Falling Down

10.Naturally

11.Boyfriend (Justin-nal)

12.When i look at you (Miley-val)

13.Little Things (fiúkkal)

14.Tell me something i don't know

15.Nothing like us (Justin-nal,fiúkkal)

16.A year without rain (spanyolul)

A próba után megjöttek a vendégek,elfogalalták a szobát,majd együtt elmentünk a Madison Square Garden-be,hatalmas volt az emberek pakoltak,fényeket állítottak.

-Úristen.-fogtam a fejem,Zayn mellettem folyamatosan fogta a kezem.

-Mi van a jegyekkel?-kérdezte anya a latop-ot nyomkodó Mandy-től.

-12  perce elkeltt mind.-mondta Mandy hitetlenkedve.

-Nem igaz-vágtam rá.

-De igen,most néztem meg.-mondta Mandy.Úristen.

-Teltházas koncert a Madison Square Garden-ben más embereknek csak álom.-mondta apa.Mindeni gratulált.Én meg elfehéredve néztem magam elé.

-Félek.-nyögtem ki.

-Nyugi.-adott puszi Zayn és megölelt.Majd a lányokkal bementünk az öltözömbe,és elkezdtem készülődni,Adam a smikesem fodrászom és a stylistom segítségével.Majd kopogtak.Zayn szülei voltak,felálltam mosolyogva köszöntem,ölelés Zayn tesóival is lányok bent maradtak Zayn szülei kimentek anyáékkal beszélgetni.Zayn tesói ismerték a lányokat csak Alexis-t nem őt bemutattam.Nagyon jót beszélgettünk együtt mindenki.Majd kész lettem az első számhoz a ruhával,sminkkel,és hajjal.

 asdfg

Kimentem,beszélgetni,köszönni.Nagyon féltem majd visszamentem az öltözöbe.Majd kopogás után bejött Zayn anyukája.

-Remélem nem zavarlak.-mosolygott kedvesen.

-Nem de hogy is.-mosolyogtam.

-Tudod,örülök hogy boldognak látom Zayn-t és téged.Örülök hogy boldogok vagytok és hogy teljes az összhang.Annyi probléma után is szeretitek egymást,nagyon remélem és kívánom hogy ez így is maradjon.Tudom hogy Zayn nagyon szeret téged,sok barátnője volt mi tagadás,de melletted önmagának és teljesnek érzi magát.Onnan tudom hogy mondta,lehet hogy 24 éves de felhív hogy elmesélje hogy mennyire szeret téged.Emlékszem arra a két hónapra amikor nem beszéltetek Zayn mindennap többször is sírt,talán ha tudná hogy elmondom,haragudna rám.Csak azért mondtam el mert tudnod kellett hogy a fiam teljes szívéből szeret téged,és boldog vagyok hogy ilyen felesége van a fiamnak,de nem csak én hanem az egész család.De nem is csak ezért jöttem hanem ezért.-vette le a nyakláncot a nyakából és rá nézett.

-Ez a nyaklánc az én családom női ágáról való,és ezt neked szeretném adni mivel te vagy a következő a láncban.-mondta megkönnyezve.

-Én nem fogathatóm el.-mondtam hitetlenkedve.

-De igen.-mosolygott rám és a nyakamba akasztotta.

-Köszönöm.-mosolyogtam.

-Köszönöm hogy elfogadtad és tovább adod majd a te lányodnak is.-ölelt át.

-Persze hogy tovább adom,és köszönöm hogy elmondtad.Én is nagyon szeretem Zayn-t hidd el az életemnél is jobban.-mondtam.

-Tudom.-mosolygott miközben a fülem mögé tűrt egy tincset.Zayn anyukája kiment Zayn bejött.Elbambulva mosolyogva nézte magam elé.

-Min mosolyogsz ennyire?-kérdezte és átkarolta a derekam.

-Semmin.-ráztam meg a fejem.

-Itt az idő.-mondta majd,anyáéktól is elköszöntem,Zayn-től egy csók,többiektől biztatás.

-Gyerünk.-mondtam majd felálltam arra felemelős bigyóra és hátra felmutattam a hüvelykujjamat hogy minden rendben,majd felértem.Millió fények,több ezer csápoló kar és ez csak miattam,tömött aréna a MADISON SQUARE GARDEN-ben.Hatalmas lélegzetet vettem majd énekelni kezdtem pár perc múlva felszabadultan ugráltam.Mentek a számok majd jött a Nothing like us,leültünk kint székekre majd Justin kezdett énekelni,együtt,majd mindenki külön,külön.

-Nothing like us,nothing like you and me,together..-énekelte Zayn és mosolyogva nézett rám,megértettem hogy ennyi veszekedés után és töretlenül szeretjük egymást hogy miért vagyunk együtt még mindig és leszünk is ameddig meg nem halunk.A koncert után a megkönnyezett családomat megöleltem és fogattam a gratulációkat.(A koncertről majd részletesebben írok a többi részben)

-Mondtam hogy minden rendben lesz.-mondta Zayn átölelve.

-Szeretlek.-mondtam.

-Én is nagyon szeretlek.-mondta majd megcsókolt.Mi nem vagyunk diszkó patkányok ezért együtt elmentünk vacsorázni együtt király volt a hangulat,Pattie anya apa és Zayn szülei együtt beszélgettek,többiek megüvöltöztek a másiknak.Miután énekelt nekem a pincér,elvörösdve a fejemet fogtam.

-Anya,szerintem kicsit kinőttem belőle hogy énekeltetsz a pincérrel.-mondtam a fejemet fogva.

-Jaj kicsim.-mosolygott anya.

-Jaj én is ezt mondom.-ittam bele a vizembe mire mindneki felröhögött.Majd vissza a szállodába persze nem maradhatott ki az autogramm osztás,képkészítés.Lefürüdtünk Zayn-nel és egymás karjaiban elaludtunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 22
Heti: 154
Havi: 948
Össz.: 181 250

Látogatottság növelés
Oldal: Zayn Malik Blog (86.rész)
Egy Lány Blogja - © 2008 - 2024 - egytiniblog.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »